DPS-BMWCHoogvermogen daglichtpaneel 320Wp

Printen
Hoog vermogen daglichtpaneel: 320Wp.
Zwart frame!
Ook geschikt voor 24V systemen.
Prijs
Verkoopprijs€ 299,00
Beschrijving

Daglichtpanelen zijn tegenwoordig zó lichtgevoelig, dat ze bij bewolkt weer ook werken. Het opwekken van energie uit daglicht is dus ook in Nederland heel goed mogelijk. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige panelen van DPS zijn overal inzetbaar en worden naast het gebruik in vakantie- en tuinhuizen, boot en camper ook veelvuldig toegepast in industriële projecten. 

DPS gebruikt de beste  monokristallijne cellen voor haar panelen Door gebruik te maken van de nieuwste  technologieën  waaronder Percium en Multi busbar  (LCR)   hebben deze een zeer hoog rendement. De SM-320 levert voldoende energie om bijna onbeperkt televisie te kijken of te computeren. Voor verlichting, radio, opladen van gereedschap of gsm is uiteraard ook voldoende energie beschikbaar. De gemiddelde dagopbrengst is 1.2 kWh

Als er niet te veel stroom gebruikt wordt  ( bv wat ledverlichting, gsm,tablet,laptop) kan dit paneel, in combinatie met een goede omvormer, ook gebruikt worden voor een tafelmodel A+++ koelkast. 

Het nieuwe DPS - BMWC paneel  levert voldoende energie om bijna onbeperkt televisie te kijken of te computeren. Voor verlichting, radio, opladen van gereedschap of gsm is uiteraard ook voldoende energie beschikbaar. De gemiddelde dagopbrengst is 1.2 kWh  Het paneel heeft een zwart frame en een witte achtergrond. 

Als er niet te veel stroom gebruikt wordt kan dit paneel, in combinatie met een goede omvormer, ook gebruikt worden voor een tafelmodel A+++ koelkast. 

Technische Specificaties Daglichtpaneel Technische Specificaties Daglichtpaneel
Keurmerken
CE; ISO9001; IEC61215
Stroom bij maximaal vermogen
9.43 A
Spanning bij maximaal vermogen
32.9 V
Openklemspanning
40. V
Gemiddelde Dagopbrengst (GDO) Tooltip
1300 Wh
Kortsluitstroom
10.02 A
Nominaal vermogen
320 Wp
Gemiddelde Weekopbrengst (GWO) Tooltip
9100 Wh
Maximaal Systeemvoltage
1000 V
Afmetingen
Breedte
992 mm
Hoogte
1650 mm
Dikte (mm)
35 mm
Gewicht
19.5 kg