Luxe Daglichtset 140 Wp

Printen
Met een daglichtpaneel, luxe regelaar en onderhoudsvrije accu. Vermogen: 140Wp; Gemiddelde weekopbrengst: 3920Wh
Prijs
Verkoopprijs€ 699,00
Selecteer montageset Tooltip

Beschrijving

Deze daglichtset bevat een daglichtpaneel, een luxe laadstroomregelaar en een onderhoudsvrije accu. Hiermee kunt u eenvoudig een zonne-energiesysteem aanleggen of een eventueel bestaand systeem uitbreiden. Met de geavanceerde regelaar kunt u vele details over de status van uw systeem raadplegen en om de AGM-accu hoeft u zich geen zorgen te maken.
Alle onderdelen in deze set vormen een goedlopend systeem voor gemiddeld gebruik in de periode april - september. Het
paneel levert voldoende energie om langere tijd TV te kijken of te computeren, voor een omvormer, binnen- en buitenverlichting, radio, gsm-lader etc. U heeft met de set voldoende om in een ruime energiebehoefte te voorzien, met gebruik van de zon.

Het daglichtpaneel van Beaut M-line heeft een nominaal vermogen van 140Wp. Hiermee kunt u wekelijks gemiddeld 3920 Wh aan energie verbruiken. 

De bijbehorende laadstroomregelaar is van het type Steca PR1010, geschikt voor een maximale laadstroom van 10 ampère. Door middel van een digitaal display wordt de status van uw zonne-energie systeem nauwkeurig aangegeven. Het display toont o.a. de accuspanning, de laadstroom, de ontlaadstroom en de acculading. In de regelaars is ook een ampére-uur teller en een geavanceerd accuvriendelijk laadprogramma geïntegreerd (zie de productpagina van de regelaar). De regelaar bevat een over- en onderlaadbeveiliging, terugloopbeveiliging en electronische kortsluit- en ompoolbeveiliging.

De accu is volledig onderhoudsvrij en heeft een werkspanning van 12V en een capaciteit van 200 Ah. Bij deze zogeheten AGM-accu is de vloeistof vervangen door een vezelnetwerk, waardoor onderhoud niet nodig is. Tevens is de accu 180° kantelbaar. Deze droge accu is zeer geschikt voor cyclisch gebruik en mag binnen geplaatst worden.

De bijbehorende montageset (Montageset A4) bestaat uit vier aluminium Z-beugels waarmee u het zonnepaneel op het dak kunt monteren. Tevens bevat de set tien meter kabel (2 x 4 mm2) en 6 kabelogen . De kabel is vrij inzetbaar tussen paneel, regelaar en accu en eventueel te gebruiken voor het aansluiten van verbruikers. De kabelogen zijn benodigd om de kabel op de accupolen aan te kunnen sluiten.
Als alternatief montageset AA, kunt u ook voor set BA kiezen. De vier Z-beugels worden dan vervangen voor zwarte kunststof hoek spoiler-profielen.