Indel B - Cruise 130

Printen
Indel B Compressor Inbouw Koelkast.
130LZeer geschikt voor zonne-energie.
Prijs
Verkoopprijs€ 755,00
Beschrijving

De ruime inhoud van deze koelkast is optimaal in te delen met behulp van de bijgeleverde accessoires. Van de twee vinylgecoate rekjes, welke de gehele breedte van de koelkast bestrijken, kan een gedeelte opgeklapt worden, om zo ruimte te creëren voor flessen. De flessen passen zowel verticaal als horizontaal in de kast. Een groentelade met daarboven nog een glazen afdekplaat vergroten het gebruiksgemak, evenals het kleinere rekje naast het vriesvakje.
De deur is uitgerust met magneetafdichting en deurvergrendeling, welke kan sluiten of ventileren en zowel boven als onder functioneel is. Naar wens kan de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend gemonteerd worden. De interieurverlichting gaat aan wanneer de deur geopend wordt.

Technische Specificaties Koelkast Technische Specificaties Koelkast
Compressor (zie beschrijving)
Danfoss (volledig hermetische Danfoss BD35F compressor met geïntegreerde besturingselektronica, onderspanningbeveiliger, elektronische beveiliging/automatische ompolingsbeveiliging, statisch geventileerde draadcondensor, aluminium buisverdamper, mechanische traploos instelbare thermostaat.)
Inhoud
130 L
Stroomverbruik Tooltip
2,0 Ah/h (32°C buitentemperatuur)
Procentuele looptijd Tooltip
33% (32°C buitentemperatuur)
Aansluitspanning
12V & 24V
Afmetingen
Breedte
525 mm
Hoogte
750 mm
Gewicht
24 kg
Diepte
550 mm